Badminton Vereniging Grijpskerk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

uitwisseling Kollum14 november 2012


Uitwisseling Kollum 14 November 2012

Afgelopen (14 november 2012) heeft er een uitwisseling plaats gevonden met de badmintonclub uit Kollum. Er hadden zich 10 personen aan gemeld maar helaas kwamen er maar 7 inclusief Wil.
Er werd begonnen met een mix van Grijpskerkers en Kollumers, waardoor er leuke partijen ontstonden en de schroom overwonnen werd. Daarna verschillende partijen van herendubbels en mix maar dan tegen elkaar, helaas is de stand niet bij gehouden, maar als ik mijn oor goed te luister hebt gelegd zal Grijpskerk wel gewonnen hebben want de meeste Kollumers melden dat men een lesje had geleerd.

Wat opviel was dat de Kollumers vrij stil zijn tijdens hun spel op Napha na, terwijl je bij verschillende van Grijpskerk kunt horen wat de stand van zaken is.
Jammer dat er weinig mensen uit Kollum waren, (en dan nog ook nog weinig dames) waardoor er toch af en toe ook gewoon met elkaar gespeeld moest/kon worden, helaas een volgend keer hopen we beter!

Het is leuk om zo af en toe eens met anderen te spelen en weer moet ondervinden wat hun spel/tactiek is. Een verrassing voor Sjouk en Anja die kwamen een oude bekende tegen van hun periode in Buitenpost, de slimheid was er nog wel maar na al die jaren iets minder snel.
Volgens mij heeft ieder er plezier in gehad en wachten we op een datum wanneer wij naar Kollum kunnen, mogelijk medio januari.

Wil Marinus 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu