Badminton Vereniging Grijpskerk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Paastoernooi 17-4-2019 Sandra en Janneke Neinhuis

Paastoernooi 2019

Op woensdag 17 april is er voor en door leden van badmintonvereniging Grijpskerk een paastoernooi georganiseerd. Dit was niet een gewoon toernooi, maar een "handicaptoernooi."
Hierbij werden er vijf rondes gespeeld. In elke ronde werd er in nieuwe tweetallen op een nieuw veld gespeeld. In plaats van een standaard wedstrijd kwam er in elk veld een andere regel bij. Op veld 1 werd er niet "2 tegen 2" maar "3 tegen 3" gespeeld. Dit zorgde voor veel verwarring en af en toe een botsing, wat het spel weer moeilijk maakte.


Op veld twee werd er gespeeld met om een oog een blinddoek. Zo kon er nog maar gekeken worden met 1 oog. In veld 3 konden er extra punten verdiend worden door middel van het spelen in de zogenoemde "tramrails." Zodra de shuttle in dit vak viel konden er 3 of 10 extra punten verdiend worden.

Op veld 4 werd er gespeeld met een racket waar een ballon aan vast zat geknoopt. Dit zorgde voor extra weerstand wat het smashen erg moeilijk maakte. In het laatste veld werd er zittend op de grond gebadmintond. Hierbij was het toegestaan om te rollen en te schuiven maar niet op de knieën te zitten. Het was een gezellige en geslaagde avond.


Na het fanatieke spelen vond de prijsuitreiking plaatst met daarbij een hapje en een drankje. De prijzen, onder andere een groot chocolade paasei, werden verdeeld onder de beste 5 spelers verdeeld over jong en oud.

Lijkt het je ook leuk om badminton te spelen bij Badminton Vereniging Grijpskerk? Kom dan eens kijken op woensdagavond vanaf 19.30 uur in sporthal de Bokkediek.
Of kijk op: www.badintonvereniginggrijpskerk.nl of mail naar: bvgrijpskerk@gmail.comSandra en Janneke Neinhuis

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu