Badminton Vereniging Grijpskerk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Jaarverslag Henk 08-06-2013

Terugblik op seizoen van september 2012 tot juni 2013.

Het seizoen begon moeilijk doordat er na de vakantie 2 woensdagen niet gespeeld kon worden omdat er een legionella-bacterie in de waterleidingen werd aangetroffen.Toen we eindelijk los konden was het op de woensdagen weer gezellig en werd er op ieders niveau fanatiek gespeeld. Het rare is dat je geen peil kan trekken op de opkomst iedere woensdag. Zo heeft iedereen zijn eigen goede reden om een woensdagavond niet te spelen en daar kun je niet zoveel  aan doen.

Na de vakantie konden wij gelukkig weer een paar nieuwe leden verwelkomen en we hopen dat zij met veel plezier blijven spelen. Zij hebben gemerkt dat badminton in de zaal niet te vergelijken is met vakantiebadminton.
Het heuglijke feit deed zich voor dat de badmintonclub in 2012 het 25-jarige bestaan vierde en dat wij dit niet zo maar voorbij wilden laten gaan.

Voor de senioren werd een gezellige avond in zaal Balk in Zuidhorn georganiseerd en met de jeugd zijn wij in Groningen gaan lasergunnen en bowlen.Tevens hebben wij op de laatste speelavond van het jaar en voor de vakantie ter afsluiting een hapje en een drankje. Naast het sportieve gebeuren is  de gezelligheid heel belangrijk.Zijn er dames of heren of jeugdige spelers die denken badminton zou weleens een sport voor mij kunnen zijn dan ben je van harte welkom.

Tot slot willen we je nog attent maken op onze website:  badmintonvereniginggrijpskerk.nl

De voorzitter, Henk Olthoff

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu