Badminton Vereniging Grijpskerk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Henk Olthoff Erelid 2018 Edwiin Turksema

Henk Olthoff erelid.

18 april 2018 was een bijzondere dag in de geschiedenis van onze badmintonverening. Henk Olthoff nam afscheid als voorzitter en werd tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemt tot erelid.

Henk ontving het erelidmaatschap voor zijn bijzondere staat van dienst voor onze vereniging. In 1987 was Henk één van de medeoprichters van de badmintonvereniging. In het begin is hij 4 jaar voorzitter geweest. In 2000 kwam Henk weer in het bestuur als algemeen bestuurslid, waarna hij in 2007 weer werd benoemd tot voorzitter. In het ruim 30 jarige bestaan van onze vereniging is hij 22 jaar bestuurslid  geweest, waarvan 15 jaar voorzitter. Een unieke prestatie.
Naast bestuurslid was Henk ook jarenlang jeugdtrainer en verzorgde hij de clinics voor de schooljeugd. Ook is hij al jarenlang als eerste op de woensdagavond aanwezig om alle velden klaar te zetten en begeleid hij nieuwe, beginnende leden. Ook al is Henk nu voorzitter af, hij heeft aangeven dat hij dit graag wil blijven doen.

Maar bovenal is Henk natuurlijk van af het begin lid van onze verening. Hij speelde jarenlang competitie. Eerst met Jacqueline Luijken, Jacob Zwama en Anneloes van Leeuwarden, daarna met Elly. Ook was hij vele malen namens onze vereniging vertegenwoordigd op het Ripperdatoernooi in Winsum.
Tijdens de Algemene ledenvergadering werd Henk spreekwoordelijk in het zonnetje gezet en namens de vereniging toegesproken door de even daarvoor benoemde nieuwe voorzitter, Edwin Turksema. Uit de handen van penningmeester Frans Knuit ontving Henk het erelidmaatschap in de vorm van een prachtige glazen standaard.

Henk, bedankt voor je tomeloze inzet en we hopen je nog vele jaren als (ere)lid op de woensdagavond te mogen begroeten.

Edwin Turksema

Voor foto's klik op onderstaande link.


Foto's 1e  erelidmaatschap van de vereniging Henk Olthoff!

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu