Badminton Vereniging Grijpskerk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Een drukte van belang 17-04-2010


Een drukte van belang,
17-04-2010


Tsja en dan heb je ineens toegezegd een klein stukje te schrijven over het geweldige badmintonfestijn op 17 maart in de sporthal “De Bokkediek” in Grijpskerk.
Het moet me als bestuurslid van het hart te moeten melden dat op de vaste woensdagavonden er helaas maar weinig spelers komen spelen. Het aantal leden loopt terug en dat zou niet moeten. Op papier, lees goed, zijn er nog 21 senioren en daarvan komen er op woensdagavond nog maar een handjevol.
Dat is voor het behoud van de levensvatbaarheid niet goed. Wegblijven werkt demotiverend bij de komers. Vandaar dat het bestuur zal trachten met jullie wat vaker leuke avonden te organiseren om het plezier in het badmintonnen te stimuleren. En afgelopen woensdag was zo’n avond. Het was een zeer geslaagde avond; nee het was meer, het was: “toppie”.

Mensen, mensen toch, of iets directer: spelers, spelers toch wat een spelers. Een zaal vol enthousiaste, kleurrijke spelers met heel veel passie en potentie. De betalende leden hebben hun huiswerk goed gedaan. Proficiat! Velen hadden namelijk, zoals was gevraagd, gastspelers / -speelsters meegenomen.
Van heinde en ver kwamen de gastspelers. Ik had ook een gastspeelster meegenomen die overigens al, jammer genoeg, bij een andere vereniging speelt.
Wij kwamen wat later en bij binnenkomst zagen we een zaal vol zwetende, hijgende, puffende en geconcentreerde spelers met maar één doel: de shuttle moet over het net.

Ik kan wel zeggen dat zoveel passie een elixer is voor de vereniging.
Met zoveel gedrevenheid wordt het spel mooi. Velen hadden een natuurlijk aangeboren talent, anderen hadden dit ook, maar hadden nog wat aanloopmoeilijkheden met het serveren. Grappig om te zien. Maar de aanhoud(st)er wint. Later op de avond ging het beter.
Gelukkig zijn er geen ongelukken gebeurd of rackets gesneuveld. Op de vaste avonden gebeurt dat namelijk nog wel eens!

Ik stop nu met dit stukje proza en sluit met het advies: “Word lid het is goed voor jou en voor de vereniging”.

Een ieder bedankt en bedankt voor jullie tomeloze inzet.

Het bestuur

Terug naar Verslagen

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu