Badminton Vereniging Grijpskerk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Badminton-Dart-Tafeltennis toernooi 2016 Wil


Bad-dart-ping toernooi 13-01-2016

Doordat de tafeltennissers per januari gestopt zijn was er besloten om nog 1x het "grote" toernooi te organiseren.

Dit keer lag de organisatie bij Wiebe (beheerder), via het trekken van een kaartje werden de groepen ingedeeld en wel in 5 groepen ipv 3.
Helaas was de verdeling nu niet zo dat er van elke spotclub ook deelnemers in de groep zaten, soms alleen bad en darters of bad en pingpongers.
Goed dat mag de pret niet drukken, het is leuk om kennis te maken met de andere sporters. Maar er werd ook medegedeeld dat je tegen een ieder uit de groep moest spelen, dus het werd wel een latertje!! Toch werd er redelijk fanatiek gespeeld en ja voor de darters was het soms afzien, want loopwerk dat kennen ze niet en met een biertje op wordt het alleen maar lastiger. Dan moet je ook nog tijd vinden om tussen door je sigaretje te kunnen roken! Tja die darters hadden het wel erg zwaar hoor!!

Daar de zaal om 21.30 dicht ging zijn daar niet alle wedstrijden gespeeld, jammer.
Toch zijn er onder de pingpongers en darters best goede badmintonners die onze club zouden kunnen versterken, toch nog ronselen?
Het lukte een paar badmintonners ook om van de darters te winnen, ja, ja, wel omdat zij de laatste worp niet hoefden te dubbelen.

Om 23.00 was de prijsuitreiking + een extra prijs waar door Sjouke, Ingvar en Ronald nog extra om gedart moest worden. Deze prijs ging naar Sjouke, verder werden onder elke club een prijs uitgedeeld. Tja wie zou dit bij de badmintonners gewonnen hebben?? 3x raden Ronald natuurlijk.

Dit was dus na jaren...... de laatste bad-dart-ping toernooi, voor velen is het ook zo wel genoeg geweest. Liever een eigen toernooi of uitwisseling.

Wil

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu