Badminton Vereniging Grijpskerk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Baddartping-toernooi 4-6-2014

And the winner is.....

Op 4 juni was het weer tijd voor het jaarlijkse Baddartping-toernooi. Vond je destijds bij de introductie van de euro "Dingflofbips" al ingewikkeld, dan schrikt deze afkorting toch ook wel wat af... Maar gelukkig klinkt het erger dan het is. Het is het mixtoernooi van de vaste woensdagavondbespelers van de Bokkediek.  


In 3 poules werd in de 3 sportdisciplines in onderlinge partijtjes een stevig robbertje gevochten. Kijk, dan ligt badminton ons natuurlijk wel, maar tafeltennis en darts is toch andere koffie! Dat geldt natuurlijk andersom ook voor de darters en pingpongers, dat scheelt dan weer. Het is een leu ke manier om ook eens met de andere sporters op te trekken. En voor sommigen om her en der nog wat onvermoede talenten te ontdekken...


En het mooie is, na een onnavolgbare optelsom (waar een rechtgeaarde notaris ongetwijfeld zo zijn vraagtekens bij zou plaatsen, maar wellicht spreekt hier ook gewoon een slechte verliezer...) kwam onze eigen Jurrien (zonder puntjes!!) als glorieuze overwinnaar uit de bus. Maar ze had dan ook een darter verslagen met darten!! Met het WK in aantocht was een oranje shirt haar toepasselijke trofee.


Aan de bar kon worden nagepraat (en werden her en der nieuwe leden geronseld), onder het genot van een hapje en drankje. Het laat zich raden dat het nog lang onrustig bleef in Grijpskerk.

Uw razende reporter,

Ingvar

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu