Activiteitencommissie

Nieuws van de Activiteitencommissie

De commissie heeft een aantal leuke activiteiten op stapel staan, waarvoor de inschrijving inmiddels is begonnen. Hiervoor liggen op de speelavonden de intekenlijsten in de hal. Omdat vanwege vakanties, blessures en/of drukke activiteiten elders niet alle leden tijdens de speelavonden kunnen worden bereikt volgt dit bericht met meer info over de diverse activiteiten:

1. De inmiddels traditionele barbecue is op zaterdag 29 juni, vanaf 18.00u op De Bokkediek

• Dit keer vindt er nog een leuke happening plaats tijdens de bbq!
• Gratis voor leden/knipkaarthouders, introducés betalen €10,- ter plaatse
• Drankjes voor eigen rekening
• Geef ook eventuele eetwensen/diëten/allergieën door, zodat we daar rekening mee kunnen houden

Deadline voor aanmelding: 19 juni a.s.

2. Pizza-avond bakkerij Jager te Grijpskerk

Hiervoor kun je je belangstelling opgeven voor 2 mogelijke data, vrijdag 20 september of vrijdag 27 september, in beide gevallen vanaf 17.30u.

• Eigen bijdrage is €20,- all-in; de club draagt per deelnemer €5,- bij in de kosten
• N.B. minimaal 12-15 personen nodig om dit door te laten gaan!
• Uiteindelijke datumkeuze op basis van principe ‘meeste stemmen gelden’

Deadline voor doorgeven belangstelling: 19 juni a.s.

3. Bezoek Yonex Dutch Open

Op zaterdag 12 oktober, vanaf 14.00u vinden de halve finales van dit internationale toptoernooi plaats in Almere.
• Kosten bedragen entree en - op basis van carpoolen - brandstof
• Bij belangstelling zal gepoogd gaan worden om via Yonex een aantal vrijkaarten te verkrijgen

Voor zover je je via het formulier in de zaal nog niet hebt opgegeven voor de bbq danwel je belangstelling voor de overige activiteiten niet al kenbaar hebt gemaakt: doe dit dan snel via een mailtje naar bvgrijpskerk@gmail.com, zodat we een compleet overzicht krijgen van de belangstelling voor de diverse activiteiten.

Groeten,
Samir en Ingvar